Masterzwemmen

Deze trainingen zijn bedoeld voor zwemmers van 18 jaar en ouder. Het Masterzwemmen biedt een mogelijkheid voor o.a. wedstrijdzwemmers die verder willen gaan na hun zwemcarrière. Ook als je geen verleden als wedstrijdzwemmer hebt kun je deelnemen aan de trainingen. Voorwaarde is wel dat je een uurtje kunt zwemmen.

Het trainingsprogramma bevat veel variatie wat betreft de verschillende zwemslagen, alleen met benen of alleen met armen zwemmen of met één arm zwemmen, snelheidsverschillen, starten, keerpunten maken, etc. Er wordt vooral getraind voor het plezier, maar uiteraard ook voor de conditie en technische vaardigheden. Er is een trainer aanwezig om de trainingen uit te leggen en te begeleiden.
De trainingen zijn elke vrijdagavond van 21u00 tot 22u00, elke donderdagavond van 20u tot 21uur en zondagmorgen van 10u30 tot 11u30.

Kalender


Geen evenementen
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider